Finasterid - lösningen för håravfall

Om du vill köpa finasterid för att bekämpa håravfall,
så har du kommit till rätt ställe!

Köp finasterid

Jämförelse av finasteride tabletter

Det stora läkemedelsföretaget Merck Sharp & Dohme har patentet på Propecia finasteride 1 mg tabletter. Tidigare hade de redan fått patent på Proscar finasterid 5 mg tabletter. Intressant nog har patentet för båda varumärkena löpt ut i oktober 2014, vilket ger andra läkemedelsproducenter möjlighet att producera generisk finasterid.

Vad är generisk finasterid? Den är identiskt med Propecia och Proscar men marknadsförs under deras kemiska namn i stället för ett varumärke och utan reklam.

För närvarande finns det flera populära västerländska läkemedel som producerar generisk finasterid för den svenska, danska, norska och finska marknaden: Accord, Sandoz, Teva, Actavis, Ratiopharm, Gefina och Orion. Deras pris är cirka 10 procent lägre än Mercks Propecia och Proscar tabletter. Men det finns också liknande läkemedelsföretag i andra delar av världen som producerar finasteridtabletter som CIPLA och Dr. Reddy's Laboratories. Deras pris är nästan 50 till 75 procent billigare. Ett brett utbud av generika erbjuds på internet men de saknar ett starkt läkemedelsföretag bakom dem, de saknar också information överhuvud taget för det mesta.

Generisk finasterid i en dos av 5 mg som referens till Proscar är mer tillgänglig än tabletter i dosen 1 mg , men den officiella behandlingen är för godartad hyperplasi (BHP) snarare än androgenetisk alopeci (AGA). Ändå väljer många patienter att köpa finasterid 5 mg tabletter för att sänka kostnaden. Mycket populära märken är Fincar och Finast.

Detta lämnar männen som vill köpa finasterid med ett brett utbud av alternativ tillgängliga för dem. Ska du välja Propecia? Fördelen är tillförlitligheten, liksom den officiella finasteridprodukten som godkänts av FDA för att behandla ärftligt håravfall hos män. Nackdelen är dock kostnaden. I stället kan du välja 1 mg generisk finasterid som är billigare och har bekvämligheten att vara redo att användas.Sist men inte minst kan du välja att köpa Proscar eller generiska 5 mg finasterid-tabletter och skära dem i fem delar för att approximera den dos som krävs. Proscar är pålitlig men dyrare än generisk finasterid. Hur som helst, båda är fantastiska ekonomiska fynd som lockar många män som lider av håravfall att köpa generisk Proscar och dosera dem ordentligt.

Oavsett om du bestämmer dig för att köpa Propecia, Proscar eller en generisk variant, blir effektiviteten och biverkningarna desamma. Innan du köper någon finasteridprodukt för att bekämpa ditt håravfall, bör du se till att du är medveten om eventuella biverkningar.

Jämförelse av Finasteride tabletter
Propecia 100 (=basvärde)
Generisk 1mg 51 Två gånger så billig som Propecia
Proscar 34 Två gånger så billig som Propecia
Generisk 5mg 24 Nästan 15 gånger billigare än Propecia

Obs! Proscar och generiska 5 mg finasterid tabletter delas upp i fem delar och räcker sålunda i 50 dagar. En korrigering har gjorts för detta.

Ovanstående jämförelse baseras på ett typiskt scenario för de skandinaviska länderna: Danmark, Sverige och Norge. Basvärdena beräknas enligt marknadspriserna i de länder där Propecia och Proscar måste köpas på recept och de generiska varianterna endast kan köpas på internet via alternativa butiker. Generisk finasterid från de västerländska märkena som nämns ovan ingår inte eftersom kostnadsbesparingsaspekten är mycket liten. Dessutom är dessa endast tillgängliga som ersättning för Propecia och Proscar via en läkare eller sjukhus.

Topp 3 håravfallstabletter

Det finns flera sätt att konstruera en topp 3 för anti-håravfallstabletter. Vi kan titta på recensioner från kunder som innehåller feedback om resultat och biverkningar. Eller så kan vi rangordna dem baserat på årsomsättning. Om vi antar att alla finasteride-tabletter som kommer från en verifierad läkemedelskälla är likvärdiga i deras prestanda, är det senare sättet det bästa för att avgöra det.

  1. Propecia
  2. Generisk finasterid
  3. Proscar

Propecia säljs det mest av, eftersom det var den första finasteridprodukten på marknaden för behandling av ärftligt manligt håravfall. De har kunnat bygga upp ett stort försäljningsnätverk med hårkliniker och läkare. I de flesta fall när man går till en hårklinik kommer läkaren att ordineras Propecia. Den andra platsen är för kategorin generisk finasterid som innehåller både 1 mg och 5 mg tabletter från ett antal etablerade läkemedelsföretag som CIPLA och Dr. Reddy's Laboratories. Sedan patentet på Propecia upphörde började många läkare skriva ut generiska versioner. På sista plats kommer Proscar. Det här är inte så konstigt, eftersom dessa tabletter inte är avsedda för behandling av håravfall och därför inte är ordinerade av läkare för håravfall. Om vi inkluderar alla finasterid tabletter som säljs av nätbutiker, så är det mycket bra att generisk finasterid slår Propecia. Tyvärr säljer de flesta av dessa onlinebutiker finasterid som produceras i ett illegallt labb och därmed utgör en allvarlig risk för din hälsa. Inte minst för att du måste ta ungefär 1 mg finasterid per dag för alltid. Se till att du köper finasterid från en pålitlig webbutik!

Stoppa håravfall? Köp din farmaceutiska finasterid här!

Köp finasterid