Finasterid - lösningen för håravfall

Om du vill köpa finasterid för att bekämpa håravfall,
så har du kommit till rätt ställe!

Köp finasterid

Alternativ till finasterid

Finasterid är det enda FDA-godkända läkemedlet som behandlar androgenetisk alopeci. Men det finns några alternativ som kanske inte är lika effektiva men som fortfarande kan hjälpa dig att förbättra din självbild.

Det kan vara attraktivt att vara skallig

Den enklaste lösningen men samtidigt för många män också den svåraste. Att bara acceptera det faktum att du börjar bli tunnhårig och att du kommer att förlora ditt hår över tiden. Huruvida detta är en rimlig lösning beror på individen. Vissa män har inga stora problem med att bli tunnhåriga och visar upp självförtroende och positivitet som gör att dem fortfarande betraktas som attraktiva för andra. Förutom karisma spelar ansiktsdrag och utseende ytterligare en roll. I allmänhet går maskulinitet bra ihop med ett skalligt huvud. Tänk på en stark panna med en kvadratisk käklinje och en medelstor näsa. Samma gäller för kroppstypen. Ett skalligt huvud passar bäst med en tränad och stark kropp i stället för en överviktig eller mycket smal och tunn kroppsbyggnad. Sist men inte minst, personlig vård och hygien. Det talar för sig själv. De flesta män passar inte in i dessa kategorier och därför kan en annan lösning vara mer lämplig för att uppnå ett snyggt utseende när de lider av håravfall.

Kamma över för att täcka det

Den snabbaste och mest bekymmersfria lösningen för att täcka kala fläckar på ditt huvud är att kamma håret över den skalliga punkten och därmed täcka den. De flesta unga män som erfarar håravfall kommer att uppleva en vikande hårlinje och mindre täthet på deras toppunkt. Det vanligaste att göra är att lämna håret på toppen huvudet längre för att dölja den tunnare hårdensiteten på din toppunkt och kamma en hårseparationslinje i mitten på framsidan, så att håret faller över de kala templena. Det ser fortfarande ut som det är naturligt och är allmänt accepterat. Med andra ord kommer observatörer inte att uppleva detta som ett desperat försök att täcka din skallighet. Hur som helst, allt eftersom tiden går blir dina vikar större och kala fläckar börjar dyka upp. Vid den här tiden måste du börja kamma håret från sidan till toppen av ditt huvud. Detta tillvägagångssätt har varit populärt i många årtionden och många män väljer detta sätt, bland annat kända politiker, idrottare och kändisar. Ändå tycker de flesta observatörer att det ser konstigt ut. Om du har möjligheten bör du undvika denna situation. Vänta inte för länge och börja ta finasterid dagligen för att förhindra ytterligare håravfall som leder till denna typiska mönster av skallighet.

Vitaminer

Även om det inte är ett riktig botemedel för manligt håravfall, kan det vara bra för ditt hår att ha en hälsosam kost med balanserade vitaminmängder. Det gör ditt hår skinnande och friskt. Vitaminer som har visat sig att förbättra hårbotten är C- och B-vitamin. Det förhindrar att håret blir torrt och bryts av. Andra vitaminer som främjar hälsosamt hår är E och A, som också är kända som antioxidanter. De gör ditt immunsystem starkare, förbättrar blodcirkulationen och stöder produktionen av talg som är en olja som utsöndras av hårbotten för att skydda huden och håret från yttre faktorer som klimat och vatten.

Hårpulver

Ett annat alternativ till finasterid som kan vara fördelaktigt om du är i ett tidigt skede av håravfall är att använda hårpulver. Det gör att ditt hår ser tjockare ut och ger det mer volym, samtidigt som du förbättrar texturen. Genom att applicera hårförtjockningspulver kan du också styla ditt hår lättare. Om du fäller hår är det dock inte tillvägagångssätt som hindrar dig från att bli skallig. Det kommer inte att stoppa håravfall och utlösa hårväxt som finasterid gör.

Hårtransplantation

Om ditt hår befinner sig i en fas där många hårsäckar i de kala fläckar har dött och därför håråterväxt med finasterid inte längre möjligt, kan du börja tänka på ett kirurgiskt ingripande. Även om inte alltför många tekniska framsteg har gjorts som till exmepel hårkloning, har hårklinikerna blivit ganska bra på att återställa håret till ett naturligt utseende.Tyvärr är det väldigt dyrt. Priset beror på hur många transplantationer du behöver och om du väljer FUE eller FUT tekniken. FUT-tekniken är den äldsta och kräver att det kirurgiskt avlägsnas en hudremsa i hårbotten så att hårfolliklarna kan tas bort och transplanteras till dina skalliga fläckar. Det är effektivt och därmed lämpligt om du behöver återställa ett stort skalligt område. Med FUE-metoden kommer de att extrahera hårsäckarna rakt från din hårbotten vilket är mindre intensiv ur patientens perspektiv. Det kommer att ta längre tid att samla hårsäckar och det är därför lämpligare för mindre sessioner.

Det rekommenderas att du undviker att nå en skallighet med stora kala fläckar som inte innehåller aktiva hårsäckar längre. Om du börjar med finasterid i tid, kan du växa tillbaka det mesta av ditt hår och inte behöva tänka på några av dessa ganska olycksamma alternativa lösningar. En behandling med finasterid kommer att vara mycket effektiv men var medveten om att vissa män upplever biverkningar som föregår fördelarna. Om du bestämmer dig för att köpa finasterid kommer det att vara bra att äta hälsosamt och träna, helst inte röka och att ha ett måttligt alkoholintag, samt att undvika stress, så att ditt hår ser frisk ut och du kan skörda alla fördelar av finasteridbehandling.

Stoppa håravfall? Köp din farmaceutiska finasterid här!

Köp finasterid